pondělí 26. října 2015

Knír sem knír tam, ale jak to pomůže?

Celá ta záležitost s holením a knírkem je vlastně jen "reklam / reklamní kampaň", která má vzbudit a upoutat pozornost veřejnosti. Hlavním cílem akce Movember je začít mluvit o zdraví a chorobách mužů - rakovině prostaty a rakovině varlat.

Pánové přiznejme si to ... pokud jde o naše intimní partie, tak v oblasti zdravotní péče, preventivních vyšetření a vůbec povědomí o nemocech, jsme proti našim ženám úplně jiná liga. Ony hrají Ligu mistrů a my rychvaldskou (Slavoj proti Baníku) :-)

Kromě této osvěty a kníraté zábavy je součástí Movemberu pochopitelně i finanční sbírka, kdy se vybrané peníze použijí k nákupu vybavení do nemocnic apod.

Popřemýšlejte o svém zapojení ... a pečujte o své zdraví.


1 komentář :

  1. Dobrý den, měl bych takový dotaz co se týká mužského pohlavního zdraví.. Nejedná se přímo o prostatu, ale myslím, že vše souvisí se vším a chci se zeptat, jestli nevíte kam a na koho se obrátit s problémy s erekcí? Obávám se aby to nebyl první příznak rakoviny prostaty. Zkouším teď tyhle produkty, ale mě samotnému je jasné, že tohle už bude zřejmě na odbornou pomoc.

    OdpovědětVymazat